Mineralen en edelstenen zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook een heleboel voor je betekenen! De werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen, maar er zijn een heleboel mensen die er baat bij hebben. Of dat voor jou ook geldt en of je gelooft in de werking van mineralen en edelstenen, is helemaal aan jou. Ben jij geïnteresseerd in de werking van de verschillende mineralen, kristallen en edelstenen die er zijn? Hieronder hebben we de werking van de meest voorkomende edelstenen bij elkaar verzameld. Natuurlijk zijn er nog oneindig veel meer. Mail ons gerust als je iets over een specifieke steen wilt weten!

Groene agaat trommelsteen

AGAAT

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Groene Amazoniet trommelsteen

AMAZONIET

Deze steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen. Amazoniet verzacht trauma’s, heft zorgen en angsten op: negatieve gedachten en ergernis verdwijnen. Het is de ideale steen tegen voorjaarsvermoeidheid. Amazoniet bij je dragen helpt tegen negatieve energie en elektromagnetische straling van bv. mobiele telefoons en computers.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Paarse Amethist trommelsteen

AMETHIST

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je bv. verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Amethist is goed tegen zorgen en werkt tegen verkrampingen van nek en schouders. Samen met bergkristal en rozenkwarts vormt amethist de gouden driehoek: deze stenen creëren een harmonieuze sfeer in huis.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Ametrien trommelsteen

AMETRIEN

Ametrien is een kruising van Amethist en Citrien en brengt de energie en helende eigenschappen van beide stenen bij elkaar. Het is een zuiverende steen en heeft een vitaliserende werking op alle cellen en weefsels in het lichaam. Het is een steen die goed helpt bij (chronische) vermoeidheid.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Apofyliet

APATIET

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. Het maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat het apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Blauwe apatiet trommelsteen

APOFYLIET

Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Aragoniet trommelsteen

ARAGONIET

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Blauwe Aquamarijn trommelsteen

AQUAMARIJN

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. Ook bevordert het uiten van je mening en je gevoelens. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is heel geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Groene Aventurijn trommelsteen

AVENTURIJN

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Barnsteen trommelsteen

BARNSTEEN

Barnsteen is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Bergkristal trommelsteen

BERGKRISTAL

Bergkristal is een steen met een grote geneeskracht. De steen reguleert energie, geeft energie en absorbeert energie: net wat je nodig hebt! Bergkristal bevordert de concentratie en helder denken. Het werkt positief op het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Samen met rozenkwarts en amethist vormt het de gouden driehoek, de perfecte combinatie!

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Gele calciet trommelsteen

CALCIET

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Celestien

CELESTIEN

Celestien is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Fysiek werkt celestien kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel en bij restless legs syndroom.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Chalcedoon trommelsteen

CHALCEDOON

Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Chalcedoon geeft ook rust en helpt bij overspannenheid.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Chrysocolla trommelsteen

CHRYSOCOLLA

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als je weinig energie hebt en je futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je nerveus of gespannen bent werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Chrysopraas trommelsteen

CHRYSOPRAAS

Chrysopraas werkt sterk zuiverend, zowel geestelijk als lichamelijk. Het vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van anderen (en daardoor jaloezie en liefdesverdriet) en gaat dwanggedachten en dwanghandelingen tegen. Het vermindert slaapproblemen en nachtmerries en claustrofobie. Chrysopraas stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in jezelf.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Oranje Carneool trommelsteen

CARNEOOL

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede. De steen bevordert de vruchtbaarheid: een mooi en symbolisch cadeau voor iemand die graag zwanger wil worden.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Citrien trommelsteen

CITRIEN

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Groene Fluoriet trommelsteen

FLUORIET

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Git trommelsteen

GIT

Deze steen beschermt je tegen negatieve energie en filtert negatieve gedachten en gevoelens uit je systeem. Git bij je dragen kan helpen om negatieve ervaringen achter je te laten en weer tot jezelf te komen. het werkt ook op je hormoonstelsel: het verzacht stemmingswisselingen en geeft een evenwichtig humeur. Een fijne steen om PMS klachten te verlichten!

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Granaat trommelsteen

GRANAAT

Deze prachtige, dieprode steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen en kan je helpen in crisissituaties. Granaat bevordert hoop, moed, optimisme en levensvreugde. Door deze steen bij je te dragen versterk je je eigen creativiteit en het helpt nieuwe oplossingen te vinden voor lastige situaties. Een fijne positieve steen voor iedereen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Hematiet trommelsteen

HEMATIET

Hematiet helpt je bij jezelf te blijven en om zelf je geluk te bepalen. Het kan timide personen ondersteunen en zelfrespect, zelfvertrouwen en wilskracht vergroten. De steen verbetert het geheugen en de concentratie: een mooie steen om bij je te dragen tijdens bv. een examen. Het versterkt de wilskracht en is daardoor een nuttige steen om van verslavingen af te komen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Ioliet trommelsteen

IOLIET

Ioliet is een spirituele steen en stimuleert inzicht en kennis. Het helpt je ontdekken wie je bent en geeft je de kracht om jezelf te zijn. Het bevordert onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en vermindert hiermee problemen met afhankelijkheid (van zowel van stoffen als mensen) en verslavingen. Hierdoor bevordert de steen ook gezonde en gelijkwaardige relaties.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Groene Jade trommelsteen

JADE

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Rode Jaspis trommelsteen

JASPIS

Jaspis is een steen die behoort tot de kwartsgroep en komt voor in heel erg veel verschillende kleuren, kleurcombinaties en tekeningen. Rode Jaspis is de meest bekende Jaspis soort. Jaspis werkt aardend en beschermend. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Labradoriet trommelsteen

LABRADORIET

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen, fijn om te gebruiken als je gaat mediteren. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Lapis lazuli trommelsteen

LAPIS LAZULI

De prachtige blauwe steen lapis lazuli maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Ook heeft het een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Lepidoliet trommelsteen

LEPIDOLIET

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei. De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het helpt je bij het behalen van al je doelen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Maansteen trommelsteen

MAANSTEEN

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij PMS, klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Magnesiet trommelsteen

MAGNESIET

Magnesiet is een kalmerende en ontspannende helende steen.
Het is een steen die heel erg geschikt is voor als je wilt afvallen omdat het onder andere de vetstofwisseling stimuleert, de eetlust stilt en cholesterol afbreekt. Magnesiet heeft een ontgiftende en vochtafdrijvende werking en is goed voor de spijsvertering. Magnesiet heeft een spierontspannende werking en helpt alle vormen van krampen zoals spierkrampen, maagkrampen en darmkrampen. De steen bevordert innerlijke rust en helpt om liefde te ontvangen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Magnetiet trommelsteen

MAGNETIET

Magnetiet is het meest natuurlijke magnetisch mineraal en is een belangrijk ijzererts. Magnetiet werkt aardend en harmoniserend door de regulatie van energiestromen. Het vergroot de levenskracht en vitaliteit en trekt liefde en loyaliteit aan. Negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede worden afgeremd en het stimuleert objectiviteit en een neutrale houding.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Malachiet trommelsteen

MALACHIET

Malachiet beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten en ondersteunt bij een bevalling.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Obsidiaan trommelsteen

OBSIDIAAN

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Onyx trommelsteen

ONYX

Deze mooie steen is vaak zwart maar de groene variant is ook práchtig! Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Opaal trommelsteen

OPAAL

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Opaliet trommelsteen

OPALIET

Opaliet is een synthetische steen en ontstaat door het verhitten van Opaal. De steen is populair bij HSP-ers en kinderen. Opaliet staat bekend als een echte healer en bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De steen geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Purpuriet edelsteen

PURPURIET

Purpuriet is een zuiverende en beschermende steen. Het reinigt de energiebanen en aura en beschermt deze tegen entiteiten en aanhechtingen. De steen bevordert spirituele groei en inzichten en ook een bepaalde wijsheid in hoe daarmee om gegaan wordt.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Pyriet edelsteen

PYRIET

Pyriet is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Pyriet zonnen hebben een sterke pijnstillende en krampopheffende werking (bijvoorbeeld bij menstruatieklachten).

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Rhodochrosiet trommelsteen

RHODOCHROSIET

Rhodochrosiet bezit de frequentie van het moedige hart. Het stimuleert je om zonder angst vanuit je hart tot handelen over te gaan. Het helpt om uiting aan liefde en genegenheid te geven en om beledigingen en pijn los te laten. De steen geeft kracht aan mensen die bang zijn om te handelen of hun emoties te uiten.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Rhodoniet trommelsteen

RHODONIET

Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Robijn trommelsteen

ROBIJN

Robijn is een sterk beschermende steen en beschermt vooral tegen negatieve energieën. Robijn is ook een steen die vrolijk maakt, je enthousiast maakt en passie stimuleert. Robijn zet je in je kracht, maakt je sterk, doelbewust, bevordert je vitaliteit en helpt je bij uitputting.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Rookkwarts trommelsteen

ROOKKWARTS

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen. Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Rozenkwarts trommelsteen

ROZENKWARTS

Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De steen trekt liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Het werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Samen met bergkristal en amethist vormt Rozenkwarts de gouden driehoek. De combinatie van deze drie stenen draagt bij aan een fijne harmonische sfeer in huis.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Seleniet edelsteen

SELENIET

Seleniet is een fijne kalmerende steen en geeft rust. Seleniet staat bekend als een engelensteen en helpt je om contact te maken met energieën, engelen en andere dimensies. Seleniet is een Gipskristal met een vezelige structuur. Het is een steen die je contact laten maken met je eigen ziel en emoties stabiliseert.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Shungiet trommelsteen

SHUNGIET

Shungiet is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden. Shungiet is een veelzijdige steen die alleen gevonden wordt in Rusland.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Sodaliet trommelsteen

SODALIET

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Stilbiet trommelsteen

SILBIET

Stilbiet is een steen die veel water bevat en heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking. Stilbiet bevordert je creativiteit en opent je intuïtie. Het is een steen met een liefdevolle en ondersteunende energie en geeft richting in je spirituele ontdekkingstocht.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Sugiliet trommelsteen

SUGILIET

Sugiliet is een steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt. De steen helpt om consequent volgens eigen waarheid te leven zonder zich te laten afleiden. … De steen kan gebruikt worden bij hoofdpijn, epilepsie en motorische stoornissen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Tijgeroog trommelsteen

TIJGEROOG

De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Topaas trommelsteen

TOPAAS

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. Fysiek brengt de steen de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht en versterkt de zenuwen. Het stimuleert verbrandingsprocessen en smaak maar heeft ook een positieve invloed op anorexia.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Zwarte Toermalijn edelsteen

TOERMALIJN

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Turkoois edelsteen

TURKOOIS

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Valkenoog trommelsteen

VALKENOOG

Valkenoog heeft een aardende werking en helpt om via de aarde stress af te voeren. De steen vermindert sterke hoofdpijn en migraine. Het is ook een steen die helpt bij hyperactiviteit en een overmatige hormoonproductie. Heeft daarnaast een positieve werking op de bloedvaten, de benen en de luchtwegen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Woestijnroos

WOESTIJNROOS

Woestijnroos is een aardende steen. Het is een inzichtgevende steen die ondersteunt om in een diepe meditatie te geraken en contact met de hogere energieën en het onderbewuste mogelijk maakt. Het is een steen die de intuïtie versterkt. Woestijnroos helpt verder hyperactiviteit en helpt bij hormoonschommelingen.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Zoïsiet trommelsteen

ZOÏSIET

Zoïsiet is een sterk ontgiftende steen en bevordert de vruchtbaarheid en potentie. Ondersteunt je om jezelf te kunnen zijn en je vrij te maken van anderen. Op lichamelijk niveau werkt Zoïsiet ontgiftend en neutraliseert teveel aan zuur. Zoisiet helpt bij aandoeningen aan de teelballen en de eierstokken.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.

Zonnesteen trommelsteen

ZONNESTEEN

Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant.

Bekijk hier ons assortiment in deze steensoort.