OVER ONS

Net Wat Ik Zocht - over ons

Wij zijn Gerben en Karin en samen wonen wij in het gezellige dorp Abcoude langs de A2, tussen Amsterdam en Utrecht in.
Wij zijn Netwatikzocht begonnen om iets van ons samen te hebben. Iets waar onze hobby’s combineren.

Gerben is altijd al geïnteresseerd geweest in stripboeken en is deze gaan verzamelen vanaf z’n achtste jaar. Deze hobby is met de jaren nogal uitgelopen en ons huis begon een beetje vol te worden met al die boeken…

Karin hield al van (edel)stenen vanaf dat ze een klein meisje was, dus toen Gerben haar vroeg wat ze dan wél leuk zou vinden als handel in huis, hoefde zij daar niet lang over na te denken! Vanaf toen werd de helft van de opbrengst van de stripboeken geïnvesteerd in mooie stenen en zo is deze bijzondere combinatie van handel begonnen.

Karin is hiernaast ook nog eens webdesigner en grafisch ontwerper van Kat Design, dus zo hebben we ook dat allemaal in eigen hand. We maken zelf de foto’s, teksten, Karin houdt de website en social media bij, Gerben Marktplaats en Last dodo.

Samen zoeken wij onze stenen uit bij verschillende groothandels, zodat we de mooiste kwaliteit kunnen aanbieden. Ook kopen we bijzondere verzamelingen op bij particulieren, waardoor we hele bijzondere stukken in ons assortiment hebben.

Intussen hebben we dan ook al een aardige collectie in Kortenhoef, waar je (op afspraak) van harte welkom bent om stripboeken uit te kunnen zoeken en de stenen kunt komen bekijken. En af en toe staan we ook nog op diverse markten.

We wensen je heel veel plezier met het winkelen bij Netwatikzocht en bij vragen kun je ons altijd mailen.

Veel liefs Gerben en Karin.

Net Wat Ik Zocht - over ons